Televisie

#Forever 

Sal, Dex, Bloem (Manouk) en Noa zijn vier vrienden die vastberaden zijn om forever bij elkaar te blijven. Hun levens maken snelle veranderingen door, is hun vriendschap  daar tegen opgewassen?  Sal leeft in een haat-liefde verhouding met zijn Marokkaanse roots. Dex is een jongen uit de flat die constant overhoop ligt met zijn stiefvader en met zichzelf. Bloem komt uit een schijnbaar ideaal gezin en is ruimdenkend. Noa heeft te maken met een moeder die meer oog lijkt te hebben voor de problematiek in de wereld dan voor haar dochter. Ze maken samen van alles mee en ze zijn er voor elkaar in goede en in slechte tijden. Ook al is hun vriendschap van onschatbare waarde, is het dan inderdaad forever? 

In 2 seizoenen met maar liefst elk 70 afleveringen werd de kijker meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers. #Forever was elke schooldag te zien bij AVRO/TROS op NPOZapp.

Disney Jonge Garde 2

Jonge Garde is een Disney Channel original-televisieserie, uitgezonden in Nederland, België, Italië en Frankrijk. De cast bestaat geheel uit Vlaamse en Nederlandse acteurs. Manouk speelde in het tweede seizoen de rol van Noa, één van de 6 tieners die in een school voor echte chef-koks zitten. Ze zijn tweede jaars en strijden om de gouden trofee.

AvroTros Junior Dance

Bij Junior Dance werd gezocht naar danstalent tussen de 10 en 15 jaar in alle dansstijlen. Het programma was in 2015, gedurende 9 weken, elke vrijdag op NPO3 te zien.  Manouk  wist jurylid Anna-Alicia Sklias tot tranen in vervoering te brengen. Ze kreeg van haar een staande ovatie met haar prachtige moderne dans.  Manouk mocht vele complimenten ontvangen, zoals gastjurylid en musicalster Freek Bartels: “jij bent voor het podium geboren”. Shaker: “wat een emoties”. Sigourney: “je hebt echt álles mee, ik ben er helemaal stil van!” Anna Alicia: “ik kreeg een brok in mijn keel”. Dit maakte het dat Manouk uiteindelijk de finale haalde. Deze spetterende shows werden gepresenteerd door Tim Douwsma en Veronica van Hoogdalem. Junior Dance werd live uitgezonden vanuit de Crown Business Studio’s in Aalsmeer.